Werktekeningen   Productoverzicht
Ontwerp uw ringbanden

Waar moet mijn bestand aan voldoen?

Mooie presentatie producten maakt Kunststofdeal.nl niet alleen, daar hebben we jou ook bij nodig. Om te zorgen dat het productieproces soepel verloopt en dat jij het gewenste resultaat krijgt, zijn er een aantal aanleverspecificatie's waaraan een drukwerkbestand moet voldoen.

 

De juiste afmeting is belangrijk: elk drukwerkbestand moet een afloop van 3 mm rondom bevatten, belangrijke informatie moet ten minste 5mm afstand ten opzichte van het eindformaat houden.
Deze extra ruimte ligt buiten het (afgewerkte) productformaat en zorgt voor meer speling tijdens het productie proces van Kunststofdeal.
Meer weten over afloop?

 

Is er sprake van een afbeelding? Let op dat alleen afbeeldingen met een resolutie van tenminste 300 DPI of hoger bij originele grootte geschikt zijn om te drukken.
Een lagere resolutie geeft onscherpe afbeeldingen, deze hebben een storende werking op het eindproduct van Kunststofdeal.
Meer weten over foto’s en afbeeldingen?

 

 

De meeste drukfouten kan je zelf voorkomen. Wees er zeker van dat het juiste product is besteld en controleer het aantal pagina´s van jouw ontwerp. Sommige producten vereisen alleen een voor- en achterzijde. Deze dienen in één PDF-bestand te worden aangeleverd. Spel- en zetfouten worden door Kunststofdeal niet gecontroleerd.

 

 

De Digitale drukmachines van Kunststofdeal.nl werken met CMYK-kleuren. Om het gewenste eindresultaat te leveren, moet ook jouw ontwerp in CMYK-kleuren worden opgebouwd (dus geen RGB). Voor de juiste overeenstemming sla je het drukwerkbestand op in het kleurprofiel CMYK.
Meer weten over kleur?

 

 

Niet iedereen heeft dezelfde lettertypes tot zijn of haar beschikking. Om deze reden moeten alle gebruikte letterfonts naar lettercontouren worden omgezet.
Meer weten over het omzetten van letterfonts?

 

 

Speciale kleuren kunnen in overleg en moeten in het pdf-bestand ook als speciale kleuren (bijv. PMS 021) zijn aangelegd.
Kunststofdeal.nl drukt al haar werk digitaal en niet dmv Zeefdruk.
Meer weten over Speciale kleuren?

 

Het gebruik van transparantie's of verlopen raden we af. Dit kan een mooi effect geven, maar het kan ook eventueel problemen opleveren tijdens het productieproces.
Aanleveren met transparantie's of verlooptinten is altijd voor eigen risico.
Meer weten over transparantie's of verlopen?

 

Let op: de levertijden gelden vanaf de huidige dag, mits je bestanden de status druk-gereed hebben én de betaling (ideal en creditcard) vóór de aanleverdeadline (13:00 voor digitaal drukwerk) bij ons binnen zijn.

Inclusief drukklare bestanden die voldoen aan de Kunststofdeal.nl aanleverspecificaties welke hierboven staan beschreven.

Overdrukinstellingen worden door ons niet gecontroleerd

© 2014 Kunststofdeal.nl | Ontwerp zelf de bedrukking voor uw ringbanden en mappen | bedrukte ringbanden, ringbanden bedrukken