Werktekeningen   Productoverzicht
Scholieren Bedrukte Ringbanden Garagebedrijven Bedrukte Diplomamappen met insteekhoezen Bedrukte mappen Bedrukte Placemats Bedrukte pp ringbanden Bedrukte Tabbladen Bedrukte Muismatten Bedrukte Ticketetuis Bedrukte Diplomamappen Ringbanden full colour Bedrukte Omslagetuis
  << terug naar categorie overzicht  

klemmappen, onderleggers

PVC klemmap met mechaniek

Een PVC klemmap of clipboard is compact en biedt een opbergmogelijkheid voor losse documenten. Ideaal in de reisbranche voor het opbergen van passagierslijsten of deelnemerslijsten.
Door het klemmechaniek zijn documenten makkelijk te verwisselen.
Onze klemmappen van PVC zijn perfect te bedrukken met uw bedrijfslogo middels een digitale bedrukking met onze 8 kleuren pers.

Meer weten over de mogelijkheid een eigen klembord samen te stellen? klik op een van de bovenstaande producten en stel zelf je klemmap samen.

Schrijfmappen
Schrijfmappen

Zelf uw producten ontwerpen: dan kan nu! Ontwerp nu uw producten direct online.

In 4 stappen uw products ontwerpen!
1. Kies uw Product
2. Kies een basis ontwerp
3. pas het ontwerp aan naar uw keuze
4. Sla het ontwerp op en rond uw bestelling af

Makkelijk in 4 stappen uw ringband ontwerpen!

Wij zijn producent en kunnen het product geheel naar uw wens aanpassen. Indien u een andere uitvoering wenst is dat mogelijk. Mail dan onze klantenservice voor een offerte.

© 2014 Kunststofdeal.nl | Ontwerp zelf de bedrukking voor uw ringbanden en mappen | bedrukte ringbanden, ringbanden bedrukken